Om Oss

Om oss

RHR Pets startade sin verksamhet i Nederländerna 2002 och är ett snabbt växande e-handelsföretag. Idag är RHR Pets tillgängligt i 16 olika länder och flera länder öppnar snart också.

RHR Pets är den stolta ägaren av RHRQuality och Von Scratch. Varumärkena är internationellt kända för hög kvalitet Katträd och andra kattprodukter. Vårt produktutvecklingsteam arbetar hårt varje dag för att skapa fantastiska nya produkter för dina älskade husdjur.

Vi fokuserar bara på kvalitetsprodukter och väljer de bästa fabrikerna i världen. Detta garanterar våra kunder bästa möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris!

RHR Pets har det största urvalet av kvalitet Katträd. Med över 500 olika Katträd kan ett permanent lager på 10 000 Katträd i fem olika butiker runt om i världen göra varje kattens dröm till verklighet!

Det som gör RHR Pets unikt är att du till och med kan beställa delar av Katträd, så att du kan njuta av Katträd i många år framöver.

Några frågor? Vårt skickliga kundtjänstteam hjälper dig gärna! 

 

Om RHRQuality Klösträd

RHR Quality är det främsta varumärket för kvalitetsklösträd och är RHR Pets husmärke. Därför är vi extra stolta över detta! 😊

RHR Quality står för högsta kvalitet, hållbarhet, design och robusthet så att även de största katterna som Maine Coons kan unna sig helt och hållet våra klösträd.

Vi designar, utvecklar, tillverkar och säljer klösträd. Vi kontrollerar alltså kvaliteten på våra produkter från A till Z. Från ritbordet till ditt hem ser vi till att vi tillverkar världens bästa klösstolpar och erbjuder dem till bästa möjliga pris. Vi använder endast de allra bästa materialen och testar våra produkter ingående.

Unikt för RHR Quality är att du kan återbeställa alla delar av vårt klösträd. Är det bara en del av ditt klösträd som är i behov av att bytas ut? Då kan du enkelt återbeställa just denna del utan att behöva beställa ett helt nytt klösträd. På så sätt kan du också utöka din klösstolpe.

Hur känner man igen en klösträd av RHR-kvalitet?
Sisalrepet är inte fäst i toppen och botten av stolpen som de flesta klösstolpar. Med RHR Quality är repet limmat över hela ytan. Om din katt lyckas knäcka repet kommer det inte att rulla bort från klösestället.

RHR Quality använder endast tyg av högsta kvalitet. Vår tygkvalitet är den starkaste på marknaden!

Tyget är limmat över hela ytan på panelerna så att det inte kan lossna om din katt drar i det.

Till och med undersidan av panelerna på en RHR Quality klösstolpe är helt täckt med tyg så klösstolparna ser snygga ut även på undersidan!

Alla fästdelar är tillverkade av det ultrastarka ABS. På så sätt är RHR Quality klöshållare extra robusta och stabila!

Alla delar till RHR Quality klösstolpar kan beställas om separat. Från den minsta skruven till den största bädden, vi har allt i lager!

 

Huvudkontor och Lager

Vårt huvudkontor ligger i Waalwijk, Nederländerna. För att tjäna våra kunder så bra vi kan, har vi 5 lager. Våra lager finns i Waalwijk, Antwerpen, Melbourne, Salt Lake City och Knoxville.

 

Referenser

RHR Pets är Europas största säljare av högkvalitativa och stora Katträd för stora katter. Våra produkter är designade i Nederländerna. Du kan se våra rekommendationer nedan:

Facebook: 1.000 följäre i Sverige Facebook SE
Facebook: 69.000 följäre i Nederländerna Facebook NL
Facebook: 56.000  följare i USA och 99% av granskarna har gett fem stjärnor: Facebook US
Facebook: 71.000 följare i Tyskland Facebook DE
Instagram: 15.000 följare på Instagram
Amazon: 890 recensioner, varav 98% är positiva på Amazon
Youtube
....

Vår Onlinebutik

Tyskland - www.Tierwebshop.de
Nederländerna - www.Dierenvilla.nl
Nederländerna - www.rhrpets.nl
Belgien - www.Dierenvilla.be
Frankrike - www.Animauxvillas.com
Italien - www.animalcorner.it
Storbritannien - www.cattreeking.co.uk
Australien – www.cattreeking.com.au
USA - www.cattreeking.com
Danmark – www.RHRpets.dk
Sverige – www.RHRpets.se
Finland – www.RHRpets.fi
Spanien – www.RHRpets.es
Portugal – www.RHRpets.pt