Om Oss

Om oss

RHR Pets startade sin verksamhet i Nederländerna 2002 och är ett snabbt växande e-handelsföretag. Idag är RHR Pets tillgängligt i 16 olika länder och flera länder öppnar snart också.

RHR Pets är den stolta ägaren av RHRQuality och Von Scratch. Varumärkena är internationellt kända för hög kvalitet Katträd och andra kattprodukter. Vårt produktutvecklingsteam arbetar hårt varje dag för att skapa fantastiska nya produkter för dina älskade husdjur.

Vi fokuserar bara på kvalitetsprodukter och väljer de bästa fabrikerna i världen. Detta garanterar våra kunder bästa möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris!

RHR Pets har det största urvalet av kvalitet Katträd. Med över 500 olika Katträd kan ett permanent lager på 10 000 Katträd i fem olika butiker runt om i världen göra varje kattens dröm till verklighet!

Det som gör RHR Pets unikt är att du till och med kan beställa delar av Katträd, så att du kan njuta av Katträd i många år framöver.

Några frågor? Vårt skickliga kundtjänstteam hjälper dig gärna! 

 

Huvudkontor och Lager

Vårt huvudkontor ligger i Waalwijk, Nederländerna. För att tjäna våra kunder så bra vi kan, har vi 5 lager. Våra lager finns i Waalwijk, Antwerpen, Melbourne, Salt Lake City och Knoxville.

 

Referenser

RHRpets är Europas största säljare av högkvalitativa och stora Katträd för stora katter. Våra produkter är designade i Nederländerna. Du kan se våra rekommendationer nedan:

Facebook: 69.000 följäre i Nederländerna Facebook NL
Facebook: 56.000  följare i USA och 99% av granskarna har gett fem stjärnor: Facebook US
Facebook: 71.000 följare i Tyskland Facebook DE
Instagram: 14.000 följare på Instagram
Amazon: 890 recensioner, varav 98% är positiva på Amazon
....

Vår Onlinebutik

Tyskland - www.Tierwebshop.de
Nederländerna - www.Dierenvilla.nl
Belgien - www.Dierenvilla.be
Frankrike - www.Animauxvillas.com
Italien - www.animalcorner.it
Storbritannien - www.cattreeking.co.uk
Australien – www.cattreeking.com.au
USA - www.cattreeking.com
Danmark – www.RHRpets.dk
Sverige – www.RHRpets.se
Norge – www.RHRpets.no
Finland – www.RHRpets.fi
Spanien – www.RHRpets.es
Portugal – www.RHRpets.pt